<Atpakaļ

Privātuma politika

Šī Privātuma politika (turpmāk tekstā – “Politika”) apkopo informāciju par to, kā STRAUMANN pārstāvji Latvijā (turpmāk tekstā – “STRAUMANN” vai “Mēs”) aizsargā un apstrādā klientu un tīmekļa vietnes apmeklētāju personas datus un personisko informāciju, kas saņemta, nodrošinot Vispārējos tiešsaistes pakalpojumus.

Personas datu apstrāde tiešajam mārketingam

Mēs cenšamies nodrošināt to, ka informācija, kuru mēs jums sūtām, ir jums pieņemama un noderīga, un mēs mērķtiecīgi strādājam pie tā, lai gan informācija, gan piedāvājumi būtu pilnībā saistīti ar mūsu darbību. Šī iemesla dēļ STRAUMANN apstrādās jūsu personas datus (vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, tālruņa numuru utt.) tikai tiešā mārketinga nolūkiem un tikai ar jūsu nepārprotamu piekrišanu.

Personas dati tiešā mārketinga nolūkos var tikt izmantoti šādās situācijās:

  • E-pasta vēstule ar STRAUMANN piedāvājumiem;
  • E-pastā nosūtīta informācija par jaunumiem saistībā ar STRAUMANN darbību;
  • E-pasta ielūgumi uz semināriem, atvērtajām dienām un citiem līdzīgiem pasākumiem.

Jūs jebkurā laikā varat atteikties no jūsu personas datu apstrādes tiešā mārketinga nolūkiem. Ir svarīgi uzsvērt arī to, ka jums ir tiesības piekļūt jūsu personas datiem, kurus mēs saglabājam.

Personas datu apstrāde tīmekļa vietnē

Ja jūs apmeklējat mūsu tīmekļa vietni, STRAUMANN var saglabāt datus, kurus jūs saņemat reģistrējoties: IP adresi, tīkla un atrašanās vietas datus utt. Dati tiek saglabāti, izmantojot sīkdatnes un citas līdzīgas tehnoloģijas.

Sīkdatnes ir maza apjoma teksta datnes, kuras jūsu pārlūkprogramma saglabā jūsu viedierīcē, apmeklējot mūsu tīmekļa vietni. Sīkdatnes palīdz nodrošināt drošu un efektīvu tīmekļa vietni, ļauj analizēt jūsu paradumus un piedāvāt jums visaptverošus pakalpojumus un informāciju, kas pielāgota jūsu vajadzībām. Jūs jebkurā laikā varat apskatīt, bloķēt un dzēst sīkdatnes jūsu pārlūkprogrammas iestatījumos.

Ja jūs nevēlaties, ka mēs piekļūstam jūsu personas datiem mūsu tīmekļa vietnē, iesakām jums aktivizēt privātās pārlūkošanas sistēmu jūsu pārlūkprogrammā. Privātās pārlūkošanas iespēja.

Personas datu saņēmēji (Pārvaldītāji)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka STRAUMANN izmanto dažus pakalpojumu sniedzējus, kas ir atbildīgi par jūsu datu apstrādi. Šie datu apstrādātāji ir reklāmas, mārketinga, programmatūras un atbalsta pakalpojumu sniedzēji, kuriem jūsu personas dati tiek atklāti tikai tādā apmērā, kādā tas nepieciešams šo pakalpojumu nodrošināšanai.

Datu saglabāšanas periods

Atkarībā no juridiskajām prasībām un personas datu veida un rakstura, jūsu personas dati tiek glabāti līdz 3 gadiem. Dati, kas tiek apstrādāti tiešā mārketinga nolūkiem, tiek uzglabāti 2 gadus no dienas, kad saņemta jūsu piekrišana.

Jūsu tiesības

Jums ir šādas tiesības attiecībā uz jūsu personas datiem:

  • Izteikt vēlēšanos iepazīties ar jūsu personas datiem un to apkopošanas un pārvaldības principiem;
  • Pieprasīt kļūdainu, neprecīzu vai nepilnīgu personas datu labošanu, kā arī šo datu dzēšanu vai to lietošanas ierobežošanu, ja tam ir juridisks pamats;
  • Pieprasīt jūsu personas datu pārsūtīšanu citam datu kontrolierim vai pārsūtīt tieši jums;
  • Nepiekrist jūsu personas datu apstrādes principiem, ja tie tiek apstrādāti, pārkāpjot likumos noteiktās prasības;
  • Ja jūsu dati tiek apstrādāti atsevišķi, jūs jebkurā laikā varat atsaukt jūsu piekrišanu personas datu apstrādei.

Ja pastāv aizdomas, ka jūsu personas dati tiek apstrādāti nelikumīgi, pārkāpjot jūsu tiesības, jūs varat vērsties pie Datu valsts inspekcijas un iesniegt sūdzību. Ja radusies problēma, STRAUMANN iesaka sazināties ar mums, lai mēģinātu atrast labāko risinājumu.

Ko mēs darām, lai aizsargātu jūsu datus?

Jūsu personas dati (vārds, e-pasts, tālruņa numurs utt.) ir aizsargāti pret pazaudēšanu, neatļautu izmantošanu vai izmaiņu veikšanu šajos datos bez juridiska pamatojuma.

Nepārtraukti esot ieinteresēti labā datu aizsardzības praksē un tehniskos līdzekļos, mēs rūpējamies, lai jūsu personas dati tiek izmantoti tikai labākas kvalitātes un pieejamāku pakalpojumu nodrošināšanā. Mēs izmantojam tikai uzticamus fiziskus un tehniskus līdzekļus, lai pasargātu visu ar klientiem saistīto informāciju.

Kontaktinformācija

Ja jums ir jautājumi vai bažas saistībā ar šo Politiku, vai jebkādi lūgumi saistībā ar jūsu personas datu apstrādi, mēs jums iesakām sazināties ar STRAUMANN:

E-pasts: info@straumann.lv

Tālr.: +371 66 100 840

 

STRAUMANN Datu pārvaldītāja rekvizīti:

STRAUMANN pārstāvji Latvijā

Adrese: Mazā Krasta iela 83, Rīga, LV-1003

 

Politikas atjaunināšana

Mums ir tiesības periodiski atjaunot un mainīt mūsu Privātuma politiku. Mēs informēsim jūs par jebkurām izmaiņām mūsu tīmekļa vietnē. Apmeklētājam ir jāapzinās, ka, turpinot izmantot tīmekļa vietni, viņš piekrīt politikā veiktajām izmaiņām.

Tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu piedāvāto pakalpojumu kvalitāti. Turpinot pārlūkot tīmekļa vietni, jūs piekrītat Straumann sīkdatņu politikai. Vairāk par privātuma politiku.

Es esmu iepazinies ar šo informāciju.

 

Vietnē sīkfaili tiek izmantoti, lai labāk saprastu, kā apmeklētāji lieto Interneta vietni, un lai uzlabotu Interneta vietnes darbu. Dati, kas tiek vākti, ietver lietotāju aplūkotās tīmekļa lapas, no kādām saistītajām tīmekļa lapām lietotāji ir atnākuši uz Interneta vietni vai kur aizgājuši, izmantojamās platformas veidu, datuma un laika informāciju, spiedienu skaitu, peles kustību un pārlūkošanas darbību, atslēgvārdus un citu tekstu, kas tiek ievadīts, pārlūkojot Interneta vietni. Tāpat sīkfaili tiek izmantoti reklāmas kampaņām, lai izanalizētu lietotāju rīcību pēc tam, kad viņiem tika parādīta interneta reklāma, ieskaitot arī trešo personu tīmekļa lapās rādītās reklāmas. Šajā gadījumā tiek vākta anonīma informācija.
Šajā vietnē tiek izmantoti sīkfaili. Turpinot pārlūkot šo vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu izmantošanai.
Lasīt tālāk
Piekrītu